Over ons

In 1991 begon Salzmann met de assemblage kabels en connectoren. Ondertussen heeft Salzmann haar werkzaamheden in de electronica weten uit te breiden naar een veelzijdig kabel assemblage bedrijf.


Onze hoogwaardige kwaliteit is gewaarborgt door ons hecht en ervaren productieteam. En door ons continue uitgebreidende machinepark kunnen we grote aantallen en hoogwaardige kwaliteit in een korte doorlooptijd leveren. Alle machines ondergaan een jaarlijkse controle.

Ook voor klanten die materialen en kabels nodig hebben, zonder assemblage, kunnen wij een oplossing bieden. Salzmann is leverancier van diverse soorten kabel en kabeltoebehoren, zoals connectoren, kabelschoenen, krimpkous, e.d.​

Werkwijze


Bij Salzmann BV staan de wensen van de klant centraal. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen middels ons contactformulier of door ons te bellen of mailen. Wij kijken samen met u naar de beste manier om uw product te maken met de materialen die voor uw product noodzakelijk zijn. Binnen een week ontvangt u van ons een offerte op maat. Wij streven er naar om u zo veel mogelijk werk uit handen te nemen en u een scherpe aanbieding te doen. Wij bieden een product op maat, die voldoet aan uw wensen en eisen.


Bij aanvang van een order ontvangt u direct een duidelijke omschrijving wat er gemaakt wordt en de geplande leverdatum. Ons verkoop- en productieproces is volledig geautomatiseerd, waardoor het verloop van uw order nauwkeurig te volgen is. Ook voor terugkerende opdrachten biedt dit veel voordeel.

Bekabeling specialist

We denken graag mee.

Product op maat

We bieden 100% maatwerk.

Werk uit handen

Geen zorgen meer over

kwaliteit en capaciteit.

Scherpe prijs

Korste weg naar beste resultaat.

Heldere communicatie

Duidelijke levertijd

100% getest

Korte doorlooptijd

Storing vrij

Hoge kwaliteit

lange levensduur

Plug and play

Koningskampen 3, Hedel

Vragen?

We helpen je graag verder.

We zijn van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar

073-5993598

info@salzmannbv.nl

Salzmann BV

Koningskampen 3

5321 JK Hedel


Tel 073-5993598